bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Tisztelt Cigándiak, Cigándról Elszármazottak!

 

Mi –Dr. Fodor Berta, György István, Oláh József civilek– kezdeményeztük az Önkormányzat Képviselő-testületénél, hogy a Járóbeteg Szakrendelő Dr. Ablonczy Pál nevét vegye fel.

Ennek megvalósításával egyidőben az intézmény előtti téren szobrot állítunk a Névadónak, melynek költségeit adományokból kívánjuk fedezni!

Kérjük azokat, akik elképzelésünkkel egyetértenek, mert ismerték és elismerik gyógyító munkáját, emberségét, közösségi tevékenységét, tisztelettel adóznak emlékének adományaikkal támogassák tervünk megvalósítását!

Ezt megtehetik:

  • készpénz befizetésével – nyitvatartási időben a Cigándi Városi Könyvtárban (Fő utca 46.) – átvételi elismervény ellenében vagy

 

  • átutalással vagy pénzbefizetéssel a TAKARÉKBANK Zrt. helyi fiókjában (Cigánd, Fő utca 75.) megnyitott 50463622-50000517 számú „Dr. Ablonczy szobrára” elkülönített betétszámlára (a közlemény rovatban jelöljék meg pontos lakcímüket)

 

Az avatást a 2022. évi Semmelweis napi ünnepség keretében tervezzük. A részletekről időben értesítjük az adományozókat és a nyilvánosságot!

 

Cigánd, 2022.02.10.

 

 

Köszönettel:

 

 

 

Dr. Fodor Berta                              György István                                       Oláh József