bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Kisrozvágy Község Önkormányzata Anyák napi rendezvényt szervezett május első vasárnapján 2018.05.06-án, 15.00 órai kezdéssel.

 

Igyekeztünk színvonalas műsorral kedveskedni a vendégeinknek, ami annak volt köszönhető, hogy ismét eljöttek hozzánk a nagyrozvágyi óvoda pedagógusai a jól felkészített gyerekekkel, valamint Siska Tamás Tanár Úr, és diákja Balogh Albert nyújtottak nekünk szép, nagyszerű előadásokat.

Külön köszönet még a kisrozvágyi gyerekeknek akik szívesen vállalták a szereplést, és készültek egy-egy anyák napi verssel, hogy ezzel ajándékozzák meg  anyukájukat, nagymamájukat, valamint a közönséget.

Örültünk annak, hogy az ünnepségen nem csak anyukák voltak jelen hanem több apuka is tiszteletét tette, és remélhetőleg a jövőben is még több apuka fog eljönni.

Az ünnepséget a fellépők előtt  polgármester asszonyunk,

köszöntőjével  nyitotta, majd a rendezvényt ajándék átadással zártuk.

Az Önkormányzat minden édesanyának, és nagymamának egy dekoratív mézeskalács tulipánnal kedveskedett, valamint a fellépő gyerekek csokoládét kaptak a szereplésükért, és finom süteményekkel , üdítőkkel háláltuk meg a színvonalas műsort melyet nyújtott minden fellépő, és felkészítő.

Köszönet nekik érte.

Igazán szép anyák napi ünnepséggel gazdagodhatott mindenki aki jelen volt.

“LZs”