bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Idén  Augusztus 15.-én került megrendezésre a BTKT Szociális Szolgáltató Központ, Család és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ hagyományos egynapos nyári tábora a Támogató Szolgálattal és A Fogyatékkal Élők Nappali intézményével közösen. A program helyszínéül a Cigándi Bodrogközi Múzeumporta szolgált.

A rendezvényen a szolgálatokkal kapcsolatban álló gyerekek vettek részt, akiknek a szakemberek tartalmas, változatos programokat szerveztek a Cigándi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Bodrogközi Múzeumporta dolgozóinak segítségével (Tűzoltó bemutató, Arcfestés, Sor és akadályversenyek), akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni türelmes és aktív közreműködésüket. Továbbá nagy segítségünkre volt a sorversenyek lebonyolításában Váradi Márk diákmunkás, akinek szintén köszönjük munkáját.

A nyár folyamán a Központ játékgyűjtést szervezett, a beérkezett felajánlásokat a rendezvényen tombolán sorsoltuk ki, így senki nem távozott üres kézzel.

A hagyományokhoz híven a gyermekek egész napos ellátásáról intézményünk gondoskodott, ami hideg tízórait és meleg ebédet jelentett. A gyerekek ellátásához szükséges alapanyagokat és kellékeket az alább felsorolt intézmények és vállalkozók nagylelkű felajánlásai révén sikerült beszereznünk.

 

Köszönjük a támogatást:

Bodroghalom Község Önkormányzat

Tiszakarád Község Önkormányzat

Révleányvár Község Önkormányzat

György István (Ági Üzletház Cigánd)

György Józsefné (Éva vegyesbolt Cigánd)

Németh István vállalkozó (Cigánd)

Kispatak 2000 Kft (Reál-Cigánd)

Nyírzem Zrt (Coop-Cigánd)

Bodrogközi Múzeumporta

 

A gyerekek szállításában részt vevő valamennyi önkormányzatnak ezúton köszönjük a segítséget.