bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Ünnepélyes keretek között lett átadva 2018. augusztus 10-én felújított könyvtárunk.

Nagyon örültünk, hogy megkaptuk ezt a lehetőséget a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi könyvtártól.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy támogattak minket, és közös erővel de megvalósulhatott, hogy a mi  könyvtárunk is  szebb , jobb, modernebb lett.

Teljes belső átalakuláson ment a helység át, új bútorzattal, polcrendszerrel, valamint járólappal gazdagodott, egy kellemes modern környezet várja az ide látogatókat.

Kisrozvágyon ez az épület  több funkciós, itt található a könyvtárunkon kívül a művelődési házunk is, valamint önkormányzatunk is itt tevékenykedik.

Közösségi színterünk azon túl, hogy kikapcsolódási lehetőséget nyújt, minden hétköznap

várjuk a kedves lakosokat , és igyekszünk segíteni bármilyen ügyintézésben.

Az átadást sok munka előzte meg, de örömmel végeztük mert akartuk, hogy  könyvtárunk  minél hamarabb elkészüljön a lakosság  és a felnövő generáció számára, javára.

Mi megteszünk mindent annak érdekében,hogy a látogatottság nagy legyen, mert  folyamatosan színes tartalmas programokat szervezünk, legyen az kulturális, szórakoztató egyaránt , mert azt

szeretnénk, hogy a továbbiakban is  minden korosztály megtalálja a számára fontos programot itt  a kultúra házában.

Az átadóra többen eljöttek, és megtiszteltek minket jelenlétükkel.

A rendezvény 11.00 órakor kezdődött az ünnepséget megnyitotta  valamint felújított könyvtárunkat átadta  Dr.Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő,

Köszöntőt mondott Stumpf Attila  a Borsod-Abaúj – Zemplén Megyei Kormányhivatal Cigándi Járáshivatal Hivatalvezetője,

ezután községünk Polgármester asszony beszéde következett,

majd végezetül az átadást  Dr. Prokai Margit  a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Igazgatónője kedves szavaival zárta.

Az átadás ünnepi része után a Megyei Könyvár jóvoltából a Kiss Kata zenekar szórakoztatott minden kedves résztvevőt,  gyerekeket, felnőtteket egyaránt.

Nagyon színvonalas műsort nyújtottak, mely igazi felüdülés volt a nagy melegben.

Mi is készültünk  finom süteményekkel, hidegtálakkal, gyümölcstálakkal, italokkal, üdítőkkel igyekeztünk kedveskedni  vendégeinknek.

Igazán örömmel tölti el  Önkormányzatunkat,hogy Kisrozvágy tovább fejlődik, és a  polgármester asszony a beszédében elmondta, hogy közeljövőben is sokat fog dolgozni azon, hogy ez a falu még szebb, és élhetőbb legyen mindenki számára.

Hívunk és várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel jöjjenek el hozzánk, tekintsék meg felújított könyvtárunkat, mely egész napos nyitva tartással várja a látogatókat.