bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

A Bodrogközi Többcélú Kistérségi Társulás Szociális Szolgáltató Központ Fogyatékkal Élők Nappali Intézménye és Támogató Szolgálata harmadik alkalommal rendezte meg Cigándon a Fogyatékkal Élők Napját,2014. december 13.-án, a Nagy Dezső Művelődési Házban. A rendezvényen az Intézménnyel kapcsolatban álló ellátottak és hozzátartozóik vettek részt. Valamint tisztségviselők is  megtisztelték az eseményt jelenlétükkel. Így: Oláh Krisztián Cigánd Város Polgármestere, Stumpf Attila A Borsod – Abaúj – Zemplén megyei Kormányhivatal Cigándi Járási Hivatalának vezetője,és a Szociális Szolgáltató Központ vezetői is.

A rendezvényt Hangácsi Mária és Farkas Richárd, egy szívhez szóló verssel nyitotta meg, melyben megfogalmazták mit várnak el a Fogyatékkal Élők a társadalomtól!

Ezt követően Kertész Zoltán a Támogató Szolgálat és A Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének vezetője köszöntötte a megjelenteket,és mondott köszönetet azoknak a szakembereknek, szülőknek, hozzátartozóknak akik a Fogyatékkal Élőknek a mindennapokban “Segítenek élni”.

Majd A Fogyatékkal Élők Nappali Intézményének műsora csalt könnyeket a megjelentek szemébe.

A műsort színesítette a TriAngel Majorette tánccsoport, a Széptan Művészeti iskola, a Sárospataki Táncművészeti Iskola,  valamint Fodor Tamás közösségszervező zenés műsora.

Ezt követően az Intézmény munkatársai szendviccsel, és süteménnyel kínálták a vendégeket, akik a Bodrogközi településekről érkeztek