bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Föld napja alkalmából, időseink ismét nem tétlenkedtek, és a következő programban vettek részt, április 21.-én csütörtökön.
Az ötlet, a program megszervezésénél az volt, hogy a Föld napját hasznosan, kint a természetben töltsük el.
A szépen felújított Idősek Klubja kertje a munkálatok után még hagyott maga után kívánni valót, így úgy gondoltuk mivel ez az épület az időseinkért van, tegyék ők olyanná amilyennek látni szeretnék, nézzen ki úgy, hogy minél barátságosabb legyen, még bátrabban, szívesebben jöjjenek, és élvezzék az Intézményt.
A munkájuk mellett, hozzájárultak saját otthonról hozott virágokkal, cserjékkel, bokrokkal, melyet együtt közösen ültették el, és találták meg a megfelelő helyét a szebbnél- szebb növényeknek.
Cél az volt, hogy legyen minél szebb a klub épülete kívül és belül egyaránt, hisz ez mindannyiunk érdeke.
Kedves időseink ezt nagyon is komolyan vették, mert annak ellenére, hogy szinte mindannyian küzdenek, valami egészségi problémával, többen eljöttek, és kezdtek neki a munkának, ásóztak, gereblyéztek, ültettek , így egyre barátságosabb lett az udvar.
A Föld napja a fárasztó munkálatok után, kellemesen elfáradva, egy közös szalonnasütéssel ért véget, az újonnan kialakított szalonnasütő helyen, és a szép két filagória alatt.

” L ZS”