bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Húsvéti játékos rendezvényt szervezett Kisrozvágy Község Önkormányzata a gyerekeknek 2018.03.29-én csütörtök du.13.30 órai kezdéssel.
Nagyszerű programokkal kedveskedtünk nekik. Volt közös mézeskalács sütés mindenki választhatott nyuszi, és csibe formák között, így ezekkel a gyerekek az elnyújtott tésztát önállóan szaggatták ki.
A sütést természetesen felnőtt felügyelettel végezték, de nagyon ügyesen helytálltak a konyhában.
A kisült kalácsokat mindenki kidíszíthette finom cukormázzal, melynek a fortélyaiba szívesen tanultak bele a lurkók, hisz a díszítések egy kis segítséggel bár, de nagyon szépen sikerültek.
Közben a Művelődési Ház elé vendégek érkeztek a számukra előre elkészítet karámokba.
Két bárányka, és két nyuszi költözött be ideiglenes lakhelyére pár órára, és a sütés után a fiatalok örömmel szaladtak ki hozzájuk, hogy üdvözöljék őket, és minél többet simogathassák kis barátaikat, akik ezt a lelkesedést elég jól viselték.
Majd a kertben húsvéti csokinyuszi, és tojás keresés indult melyek jól ellettek rejtve, hogy minél nagyobb élmény lehessen ezek megtalálása.
Természetesen mindenki talált valamit az elrejtett finomságokból, végezetül közösen megkerestük az összes elrejtett csokikat.
A rendezvény alatt a fiatalokat megvendégeltük finom linzerrel, üdítőkkel, a sütit előző nap asszonyaink sütötték kifejezetten a gyerekek részére.
Nagyon tartalmas, élményekkel teli délutánt zártunk.

” LZs”