bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Kisrozvágy Község Önkormányzata az évvégén is több programot szervezett a szép korúak számára, a karácsony közeledtével.
A polgármester asszony szívügyének tartja, hogy minden korosztályt megcélozva egész éven szervezve legyenek közösségi programok ahol egymás társaságában jól érezhetik magukat.
Ilyen egyik esemény volt a klub tagoknak megtartott december 6.-án a Mikulás ünnepség, ismét nemcsak a gyerekekhez érkezett a Jótevő hanem délelőtt felkereste kedves időseinket a Klubban, és minden résztvevő egy csomagot kapott mely tele volt minden jóval, gyümölccsel, és finomsággal melyet a szép korúak is szívesen fogyasztanak.
Az ott lévők meg is hálálták a Mikulásnak a fáradozásait, hisz szép nótákat, és dalokat énekeltek neki.
A következő a Karácsonyra hangolódva elnevezésű program volt melyet december 14.-én reggel 9.00 órakor kezdődött , majd a gyülekező alatt a szorgos kezű asszonyok készítették a finom halászlevet , és a mákos bobajkát, melyekhez az alapanyagot a Önkormányzat finanszírozta, a többiek közösen felöltöztették a Klub fenyőfáját, mely délre már teljes pompájában díszelgett.
A rendezvényt a polgármester asszony évvégi ünnepi beszédével nyitotta,aztán egy fényképes, és videós összeállított projektoros vetítés lett lejátszva nekik, az elmúlt három év élményeiből, mely nagyon tetszett mindenkinek.
Nagyon kellemes hangulatban teltek ezek a napok, és jó volt vissza emlékezni az elmúlt évekre, eseményekre, és reméljük a jövő év is ugyanilyen tartalmas , és látogatott lesz a klub.
A két eseményekről íme az összeállított képek: