bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Kisrozvágy Község Önkormányzata 2018. március 8.-án rendhagyó, és egyben felejthetetlen Nőnapot szervezett minden kedves kisrozvágyi hölgy tag részére, kicsiknek-nagyoknak egyaránt. „Igazi nőcis nap nőknek” címszó alatt teljesen ingyen igénybe lehetett venni fodrászt, körömlakkozást díszítéssel ( matrica, gyöngy) és sminkelést. A fodrász (Oláhné Tünde aki Ricse községből jött el hozzánk ) költségeit Kisrozvágy Község Önkormányzata fizette, melyért köszönet Roják Laura Julianna polgármester asszonynak. A többi szépítkezési lehetőséget önkéntesek vállalták, többek között a sminket maga a polgármester asszony készítette, aki igénybe akarta venni. Egész napos program volt, hisz örömmel fogadták a nők ezeket az ajándékokat. Fergeteges volt a hangulat, jó társaság gyűlt össze, nevetés, szórakozás töltötte be a termet, és természetesen ahol ennyi „nő” összegyűl ott csakis  kellemes, tartalmas beszélgetések történhetnek   :) :)

Mindenki megszépülve, testileg, lelkileg felfrissülve érezhette magát, és a kényelmük érdekében egész nap teával, aprósüteménnyel lett kínálva minden kedves jelenlevő.

A közfoglalkoztatott férfiak sem felejtkeztek el a nőkről ezért minden hölgy tagot az önkormányzatnál megajándékoztak egy szál virággal, sőt alpolgármesterünk külön köszöntötte a település, és a szomszéd község önkormányzatának női dolgozóit. Oda lett figyelve arra is, hogy férfiak is kellőképpen jól érezzék magukat, így ebédre mindenki vendég volt egy finom babgulyásra, melyet együtt közösen megterített asztalnál a Művelődési házban lehetett elfogyasztani. Desszert pedig egy szelet torta volt, melyet ügyes kezű asszonyaink előző nap készítettek. Nagyszerű napot zártunk, ahol igazán jól érezte magát aki jelen volt hisz örömmel tapasztaltuk az elismerő visszajelzéseket.

 

 

” LZs”