bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

 

Kisrozvágy Község Önkormányzata szívén viseli, hogy minden korosztály megtalálja a kikapcsolódási lehetőséget községében, és minél többet legyenek egymás társaságában a generációk.
Október az idősek hónapja, így nagyszerű programokkal készülünk, és készültünk 17.-én kedden is a kedves nyugdíjasaink számára.
Egészséges tízórai címmel, saját termékeinkből, asszonyaink ügyes kezei által előállított finom padlizsán krémet, zakuszkát , fogyaszthattak pirítós kenyérrel, valamint megkóstolhatták a jól elkészített lekvárjainkat is.
A hangulatot növelte, hogy szép őszi dekorációval láttuk el a Művelődési Házat, és ezen kívül őszi gyümölcsök is az asztalra kerültek.
A program része volt egy projektoros vetítés, Szabó Gyuri bácsi ( a Bükki füves ember ) értékes előadását néztük meg, melyben felvázolta mennyire fontos természetes gyógynövényekkel karban tartani az egészségünket. Fűben- fában az orvosság, ezt szeretnénk tudatosítani a kedves lakosainkban.
Az előadásában a polgármester asszony erre is kitért, és arra, hogy szívügye , hogy a közfoglalkoztatáson belül továbbra is lesz termesztve gyógynövény, valamint szedve, ezzel is elősegítve azt, hogy itt nálunk megtalálhatóak legyenek ezek az értékes növények, több formában is.

” LZs”