bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

A farsangi időszak a jelmezek, a bálok, a mulatságok és a fánk időszaka. Ennek jegyében 2014. február 28-án délután Farsangi mulatságot rendeztek Kisrozvágyon, amelyen szép számmal részt vett a falu lakosságának apraja és nagyja. A rendezvény egy jelmezes felvonulással és versennyel kezdődött. A jelmezes fellépők mindegyike nagyon ötletes és kreatív jelmezben lépett a közönség és a zsűri elé. A jelmezek között felfedezhető volt Spongya Bob, az ördög, a rock sztár, a gyermekét sétáltató édesanya, Batman, egy tűzről pattant menyecske, zenészek, egy bohóc, hercegnők, egy bátor női katona, egy zombi, egy bantu néger és egy kis nyuszi is.

A jelmezes felvonulás után egy ügyességi vetélkedő vette kezdetét, amelyre két csapat nevezett be. A vetélkedőn számos feladaton keresztül versenyezhetett egymással a két csapat. Mind a két csapat nagyon szépen szerepelt, a végeredményben mindössze két ponttal szerzett többet a győztes csapat. A gyermekek nagyon jól érezték magukat a vetélkedő alatt is.

A farsangi mulatság elmaradhatatlan része a fánk a vetélkedő után érkezett meg. Minden jelenlévő megkóstolhatta a finomságot.

A rendezvény egy zenés-táncos mulatsággal ért véget, amelyen mindenki nagyon jól szórakozott. A fiatalok és a szüleik is sokat táncoltak és végül nem is akartak hazamenni.

Bízunk benne, hogy mulatságunk elérte célját és sikerült elűzni a hideg telet, hogy jöhessen végre a jó idő és a tavasz.

-ke-