bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

 A Kántor Mihály Általános Iskola Révleányvári tagintézménye, 2014. december 18-án Karácsonyi műsort szervezett a gyermekeknek és szüleiknek. A rendezvényen sokan jelen voltak. Meghitt családi körülmények között zajlott az esemény. A gyerekek színdarabot, verseket, valamint Karácsonyi énekeket adtak elő. A szülők arcán az öröm tükröződött, hogy gyermekeik ilyen ügyesek és aktívak. Nem hiába mondják „Karácsony a szeretet ünnepe”. Az eseményen jelen volt Gyüre Ferencné a Cigándi Tankerület Igazgatási referense, és Deák Bertalan polgármester.

A rendezvény végén beszédet mondott Oláhné Terjék Erzsébet a tagintézmény vezetője. Beszédében megköszönte, a gyerekek munkáját, kitért a rendezvényen részt vevőkre, és a karácsony ünnepére. A beszéd végén Meghitt Békés Karácsonyt kívánt mindenki részére.

Ezt követően „szaloncukor hullott az égből” melyet a gyermekek azonnal összeszedtek. Majd ropogtatni valóval kínálták a közönséget.

Ezúton kívánunk mi is Meghitt Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt az intézmény vezetőjének, a pedagógusoknak, valamint a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

-ft-