bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

1991 óta ünnepeljük, köszöntjük az idős és szépkorú embereket.
Ezen a napon szeretettel gondolunk mindazokra, akik egy hosszú élet munkáját és rengeteg tapasztalatát tudhatják maguk mögött. Minden évben köszöntjük őket.
Az idősek és szép korúak hordozzák generációkon keresztül azokat a tapasztalatokat, hagyományokat, melyek be vannak kódolva valamennyiünk génjeibe. Figyelnünk kell rájuk, hiszen ők azok, akik végigélve egy örömökben és küzdelmekben teli életet, az idős kor bölcsességével már helyre tudják tenni a dolgokat és tudják mi az a jó, amit tovább kell adni és mi az a rossz, amit el kell kerülni az utánuk jövő generációknak.
A mindennapi tennivalók mellett sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy elfeledkezzünk róla, hogy törődéssel tartozunk az idősek felé. Pedig a figyelem kijárna minden nap, és nem csak családi szinten. Az idős embereket tisztelnünk kell! Ez magában foglalja elfogadásukat, támogatásukat, szeretetüket és annak érzését, hogy értékeljük őket.
Az időskort tisztelve, az idősekre pedig értékként tekintve Tiszakarád Község Önkormányzata 2016. október 06-án a Tiszakarádi Faluházban köszöntötte a község szép és időskorú lakosságát.
A rossz időjárás ellenére sokan elfogadták meghívásunkat.
A megjelenteket köszöntötte Újlaki Orsolya a Tiszakarádi Idősek Klubjának vezetője és Karászi Zoltán Tiszakarád község polgármestere.
A rendezvényen fellépett Aradszky László előadóművész.
Az ünnepeltek a művész úrral együtt énekelve elevenítették fel ismert dalait.
A rendezvényt egy közös vendéglátás zárta, ahol hosszasan elbeszélgettek, énekeltek, közösen nótáztak a megjelentek.
Egy jó hangulatú délutánt tölthettünk együtt.