bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

 

SAM_0121

Pácin Községi Könyvtára és a Bodrogközi Információs Pontok projekt ,,Készíts selfie-t a Pácini Könyvtárban” programot hirdette meg a Bodrogköz községeiben élő gyermekek, felnőttek részére, szeptemberben és októberben. A saját településetek  könyvtárban olvassatok, olvassanak el egy általatok kiválasztott könyvből legalább egy oldalt és készítsetek selfie-t (fotó önarcképet) magatokról a könyvtárban. Majd osszátok meg a facebookon a Selfie az olvasásért profilon (Közvetlenül elérhető a bodrogkoz.com/selfie) és írjátok meg a könyv címét és pár sort arról, hogy miért azt a könyvet választottátok. Kérjétek meg ismerőseiteket, hogy lájkolják és osszák meg bejegyzéseteket.

A szervezők ezzel az akcióval szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy mennyire fontos az olvasás gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Az akció október 31-ig tart. A legtöbb lájkot összegyűjtő bejegyzések és a legfrappánsabb indoklást írók díjat kapnak. Minden posztoló részt vesz egy sorsoláson ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki. A nyereményeket és a díjakat folyamatosan tesszük közzé a profil oldalán. Az akció végén Pácinban egy program keretében adjuk majd át a díjakat.

Olvas, fotóz, posztolj, ossz meg! Remek móka új közösség a neten.

Csillik Csilla
ötletgazda