bodrogkoz.com

Bodrogközi hírportál

Fergeteges hangulatban telt el a gyerekeknek az első hétvégéjük a suli megkezdése óta. Pizsama partit és discót szerveztünk nekik a lazítás érdekében a helyi kempingben. Mikor megérkeztek már akkor látszott, hogy a hangulat nagyon szuper lesz. Mindenki elfoglalta a szobáját és még az ágynemű húzáson sem problémázott senki. Elkezdődött a hét eseményeinek megvitatása, kinek milyen nehéz lesz a suliban az éve. Nem sokáig tartott a csevegés mert utána birtokba vették a pingpong asztalt és a röplabda pályát. A fiúk marattak a focinál hiszen ők nyáron is sokat rúgták együtt a “bőrt” a helyi pályán. Nehezen, de rászánták magukat, hogy a szalonna sütést végül is elkezdjük és leüljenek enni. Amikor már mindenki jó lakott, a “Dj” elment a felszerelésért, addig a kemping területén bújócska vette kezdetét. Kicsi és nagy mindenki részt vett a játékban és mindenki kacagva kereste a másikat. Követte a kidobós játék a fiúk a lányok ellen csapat összeállítással.

Majd eljött a sötétedés ideje és elkezdődött a tánc. Reményen felüli volt, hogy senki nem maradt ülve, mindenki táncra perdült kivétel nélkül. Amikor már mindenki kellemesen elfáradt, a zene is elhalkult, akkor következett a várva várt éjszakai túra. Mindenki részt vett a kellemes sétálásban, bár a tervezettnél rövidebb távon. Vissza érésünk után minden gyermek jelezte, hogy mennyire megéhezett egy gyors tűz gyújtás után éjfélkor újra kezdődött a szalonna sütés.

A hajnali órákban nagy nehezen mindenki nyugovóra tért, bár a szobák a reggeli órákban csendesetek csak el, pusmogás és beszélgetés hallatszott. A gyerekek nagyon jól érezték magukat és kérték többször legyen ilyen rendezvény nekik. Talán egy kicsit jobban összekovácsolódnak az ilyen estéken. Mindenkinek köszönöm aki segített a szervezésben és a lebonyolításban. Köszönet, hogy költségek nélkül igénybe vehettük a kempinget.